Loading color scheme

Ο σεβασμός στον πελάτη και η άμεση κάλυψη των αναγκών και προβλημάτων του, αποτελούν κύριο μέλημα μας.

Η προσωπική επαφή, σχέση και επικοινωνία όλου του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας με το πελατολόγιό μας και τους συνεργάτες μας, έχει ως στόχο την καλύτερη δυνατή κάλυψη, εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των αναγκών και των συνεχόμενα αυξανόμενων απαιτήσεων.

Η παραγωγή θετικών συναισθημάτων και αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ οργανισμού, ανθρωπίνου δυναμικού, πελατών, συνεργατών και κοινωνίας, αποτελεί βασική μας προτεραιότητα.

Επιδίωξή μας είναι να τηρούμε τις υποσχέσεις μας, να δουλεύουμε με πάθος, συνέπεια και ακεραιότητα ώστε να είμαστε πρωτοπόροι σε όλες μας τις λειτουργίες, συνεχίζοντας τις αναπτυξιακές μας δραστηριότητες.

  • Δημιουργία και διατήρηση μακροχρόνιων σχέσεων με συνεργάτες και πελάτες
  • Βελτιστοποίηση όλων των διαδικασιών μας
  • Πρώτη επιλογή στις προτιμήσεις των πελατών
  • Διατήρηση ιδανικών συνθηκών εργασίας για το ανθρώπινο δυναμικό μας

Να αποτελέσουμε την πρώτη δύναμη στο χώρο μας, μέσω επίτευξης των στόχων μας, στηριζόμενοι στους ανθρώπους και τις αξίες μας, αναζητώντας πάντα νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται μέσα στο διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Η επιχείρησή μας  αποτελεί μια από τις ιστορικότερες  και μεγαλύτερες εμπορικές εταιρείες διανομών στην ΗΠΕΙΡΟ, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στους προμηθευτές μας και στους πελάτες μας, λειτουργώντας πάντα με υπευθυνότητα και σεβασμό προς την κοινωνία.

Η ιστορία μας ξεκινά το 1959, όταν η γνωστή και μοναδική τότε εταιρεία στο χώρο της μπύρας, η «Carolos FIX», αναθέτει στον Μιχάλη Ανδρεαδάκη και σε άλλα πέντε στελέχη της, να δημιουργήσουν και να λειτουργήσουν έξι περιφερειακές αποθήκες – υποκαταστήματα στην Επαρχία.

Η γεωγραφική περιοχή που του ανατέθηκε ήταν η  ΗΠΕΙΡΟΣ και τα ΙΟΝΙΑ νησιά, με έδρα τα Ιωάννινα. Στη διάρκεια του χρόνου, εκείνος και η οικογένειά του, αγάπησαν την πόλη και αποφάσισαν να εγκατασταθούν μόνιμα σε αυτή.

Στα χρόνια που ακολούθησαν το 1979, ο Μιχάλης Ανδρεαδάκης ιδρύοντας πλέον τη δική του επιχείρηση, εμπορεύτηκε προϊόντα γνωστών εταιρειών όπως τη «Carolos FIX» , «LÖWENBRÄU», «ΗΒΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ» και άλλων επώνυμων την εποχή εκείνη επιχειρήσεων.

Από το 1989, ο Μίλτος Ανδρεαδάκης με τη σύζυγό του Κωνσταντίνα Μηλιώτη, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση και αξιοποιώντας τις πανεπιστημιακές τους γνώσεις , αναλαμβάνουν τα ηνία της επιχείρησης, βάζοντάς την σε νέα τροχιά ανάπτυξης , δημιουργώντας και τις πρώτες ιδιόκτητες αποθήκες της, όπου λειτούργησε η εταιρεία από το 1991 και μετά.

Έκτοτε η Μ. Ανδρεαδάκης & Σια Ο.Ε. με γοργούς ρυθμούς, αλλά παράλληλα και μελετημένες κινήσεις, υλοποιώντας το στρατηγικό της πλάνο συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία, στον κλάδο εμπορίας αναψυκτικών και ποτών, και ανάπτυξή της με διψήφια ποσοστά ανόδου, χρόνο με το χρόνο.

Έτσι τη δεκαετία του 2000, και συγκεκριμένα το 2007 αποφασίζεται η ανέγερση και μετεγκατάσταση το 2009 σε νέες και υπερσύγχρονες ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 4.000 τ.μ. όπου λειτουργεί εώς και σήμερα.

Τη δεκαετία του 2010 η εταιρεία μας αναπτύσσει καινούριες συνεργασίες στον κλάδο του ζύθου (Ολυμπιακή ζυθοποιία, ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης), του οίνου και άλλων περεμφερών προϊόντων. Παράλληλα επεκτείνει και τα δρομολόγια της στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας, βάζοντάς την σε νέα τροχιά ανάπτυξης.